Bioenerji - Biyoenerji

Bioenerji - Biyoenerji
Bioenerji tedavisi

9 Ocak 2011 Pazar

Biyoenerji Tedavisi Nedir



Biyoenerji insanlarda bulunan doğal enerjidir. Vücut içerisinde devamlı bir titreşim ve düşük voltajlı elektromanyetik akım; bireysel enerji alanımız ve enerji sistemimiz vardır. Fiziksel, zihinsel ve ruhsal üç enerji alanımızın bileşkesiyiz. Evrenden aldığımız, içselleştirdiğimiz bu enerjiye yaşam enerjisi biyoenerji diyoruz.

Tıbbın pes ettiği yerde en çaresiz hastalıkları bile iyileştiren tüm hücreleri canlandıran içsel enerjidir.

Detaylı Bilgi için Biyoenerji Uzmanı Erol Konuk' un www.erolkonuk.com adresini ziyaret ediniz. BURAYI TIKLAYINIZ >>>


Sağlıklı bir vücutta negatif bir enerji bulunmaz. Vücudun herhangi bir yerinde problem varsa; (Bütün olumsuz duygu ve düşünceler) vücudun enerji sistemi bozularak o bölge negatif enerji üretmeye başlar. Daha doğrusu beyin ile o bölgenin iletişimi kopmuş demektir. Bu nedenle bedenimizin tümünü ayakta tutan beynin düşünce ve yapılandırma bölümü ile aradaki bağı kopartmamak gerekir. Daha hastalık fiziksel bedende tezahür etmeden önce bedenin enerji alanında (aura’da) ortaya çıkar daha sonrada enerji merkezlerimiz (çakra’larda) tıkanmalara ve sistem bozukluğuna meydan verir.

Çakraların tıkanması yada düzensiz çalışması sonucu kontrol ettikleri bölgelerdeki salgı bezleri ve hormonlar çalışmalarını yavaşlatmakta yada tamamen durdurmaktadır. Daha sonrada enerji sistemi bozulup denge kaybı süreci yaşanmaktadır. Bu bölgede oluşan negatif enerjiler sağlığı bozarak, fiziksel yada ruhsal sağlık problemleri olarak ortaya çıkmaktadır .

Fiziksel ve psikolojik rahatsızlıkların %90′ı zihinsel nedenlerden(olumsuz duygu ve düşünceler) %10′u ise genetik ve çevresel faktörlerden (kaza, sakatlanma, ağır zorlama, vb.)kaynaklanmaktadır.